De Ontrommelcoach. Aangenaam!

Welkom op de website van Mascha Lapien, De Ontrommelcoach®. Hier vertelt ze met plezier alles over opruimen, organiseren én natuurlijk ontrommelen! Kijk ook eens op de  Facebookpagina of volg ons via Instagram. Als professional organizer en opruimcoach bij Lapien Organizing helpt ze dagelijks mensen bij het aanbrengen van orde en structuur op het gebied van spullen, taken en tijd. Thuis en op het werk.

“Ik ben gefascineerd door onze relatie met spullen en ik heb een passie voor opruimen en het immense effect van het opruimproces. Wist jij dat we 80% van onze spullen niet meer dan 1 keer per maand gebruiken? Dingen die we dus nagenoeg niet gebruiken maar waar we wel (opruim-)stress van kunnen krijgen. Rommel is alles dat je niet (meer) nodig hebt en waar je last van hebt. Het bevat negatieve energie, het benauwt en is letterlijk en figuurlijk een sta-in-de- weg. Het zorgt voor een té druk, overvol en overweldigend leven.

Verander je toekomst: ga opruimen en ontrommelen! Dat hoef je niet alleen te doen. Ik help je hier graag bij. Via mijn (huiskamer-) workshops, lezingen en blogs wil ik je inspireren, inzichten geven en een steun voor je  zijn. En mocht je praktische hulp thuis kunnen gebruiken, dan weet je me te vinden, toch?”

Met een hartelijke groet van Mascha Lapien