Workshops

“Ontrommelen gaat niet alleen over spullen, het gaat over alles wat je niet (meer) nodig hebt en los mag laten”

Agenda workshops

23-09-2021 Inspiratieavond Ontrommel je leven, begin met je kledingkast

Heb jij meer spullen en rommel dan je lief is? Een uitpuilende kledingkast, maar niets om aan te trekken? Of ben je altijd alles kwijt en heb je nergens tijd voor?
De huidige gehaaste en hectische maatschappij zorgt voor een voortdurende stroom prikkels, informatie en verleidingen. We hebben veel, willen veel en daarnaast wordt er aldoor méér van ons verwacht. Krijg jij soms het gevoel geleefd te worden? Je bent zeker niet de enige. Het is tijd voor actie!

The only way out is to organize yourself!

Verander je toekomst en ga ontrommelen. Je zult ervaren dat het een manier van doen is, een levensstijl met voldoende rust en ruimte voor jou. Om te zijn wie je wilt zijn en te doen wat je écht wilt doen.

Tijdens deze interactieve avond laat Mascha Lapien, De Ontrommelcoach® op een toegankelijke en luchtige manier zien wat de weg is naar een makkelijker, overzichtelijker en lichter leven. Je ontvangt praktische tips en handvatten voor allerlei opruim- en ontrommelkwesties.
Els van den Berg van Elsindekast neemt je mee ‘de kast in’ waarbij zij laat zien hoe je efficiënt een kledingkast opruimt en inricht. Boordevol handige tips én advies voor het maken van een juiste kledingkeuze. Het opruimen van je kledingkast is een waardevolle start naar een ontrommeld leven.

Locatie:    De Hartelijke Huiskamer in Zwaag

Duur:        19-30-21:30

Kosten:     15,-inclusief drankje met iets lekkers

Aanmelden: mascha@ontrommelcoach.nl (je ontvangt een betaalverzoek)

Plan zelf een workshop opruimen

Workshop opruimen en ontrommelen - De OntrommelcoachHuiskamer Workshop ‘Ontdek de kracht van Ontrommelen’
Laat je inspireren door deze leerzame en interactieve workshop. Je krijgt mooie, bruikbare tips die je inzicht bieden en helpen om orde en rust in je leven te krijgen. Opruimen en ontrommelen is verfrissend voor je huis, én voor je gehele welzijn.
(Ook interessant voor de goed georganiseerde personen onder ons)

Organiseren van je werk is óók werk
Altijd druk en nergens tijd voor? Het gevoel dat je geleefd wordt?
Of ben je gewoon benieuwd hoe je efficiënter en met meer resultaat kunt werken en leven?
Maak kennis met organizing. Over
opruimmethoden, organiseren van je werk en ontrommelen als levensstijl. Je wordt geprikkeld tot nadenken en geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan. Voor meer tijd, rust en ruimte!

Voor meer informatie bel 06-10726800 of mail naar mascha@ontrommelcoach.nl